KezdőlapKultúraCsoportos kiállítás nyílt az MMK-ban

Csoportos kiállítás nyílt az MMK-ban

-

Többször olvashattuk már arról, hogy milyen szinten tartanak, milyen csodás képeket alkotnak Nógrádi Katalin festőművész tanítványai, ugyanis munkájukból rendszeresen nyílik egyéni vagy csoportos kiállítás.

Most a Munkásművelődési Központban lehet megtekinteni a rácalmási csoport festményeit. Vagyis már dunaújvárosi csoport, ugyanis ez a 2013-ban alakult csapat két hete itt, az MMK-ban kapott székhelyet. Ez abból a szempontból is előnyösebb számukra, hogy nagyon sok dunaújvárosi tagjuk van. Ugyanúgy szerdánként találkoznak a házban, hogy együtt hódoljanak közös szenvedélyüknek, a festészetnek. Ezúttal tizenöt alkotó hozta el festményeit, különböző témákban. Bár Nógrádi Katalin leginkább a tájképeket és csendéleteket szereti, de tanítványainak meghagyja azt az alkotói szabadságot, hogy azt festhessék, amit szeretnének, hagyja kibontakozni őket ebben a művészeti ágban. Nógrádi Katalin tanítványainak tárlata a Színes világunk címet kapta, a hétfői megnyitóra rengetegen érkeztek. A tárlatot egy hónapig lehet megtekinteni az MMK-ban.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Tíz mázsa pontyot telepítettek a Felső-öbölbe

0
A Dunaújvárosi Sporthorgász Egyesület arról tájékoztatja a pecásokat, hogy az idei első pontytelepítés megtörtént, amelynek során 10 mázsa ponty került telepítésre a Felső-öbölbe. Fontos,...
DunaOnline

FREE
VIEW