KezdőlapVloggerekHotváth András: Erre figyelj használt elektromos autó vásárlásnál

Hotváth András: Erre figyelj használt elektromos autó vásárlásnál

-

-Hirdetés-

Egyre több a használt elektromos autó, egyre olcsóbban kapunk tisztán elektromos hajtást. Azért van pár dolog amire érdemes figyelni.

Jelen pillanatban több, mint 800 teljesen elektromos autó érhető el használtan hazánkban. Két éve még jóval alacsonyabb volt ez a szám, de ahogy terjednek az elektromos autók úgy mennek lefele az árak és válogathatunk egyre több autó közül. Ez persze nagyon is jó dolog, de ha nem értünk hozzá akkor csúnyán lyukra futhatunk. Ahogy a benzines és dízel autók is fejlődnek, az elektromos autók is egyre jobbak lesznek. Egyik pillanatról a másikra nőhet az akkumulátorok kapacitása akár 50 százalékkal, ezért érdemes odafigyelni az évjáratra, mert gyakran előfordul, hogy ezt nem tüntetik fel. Ezen kívül is van még pár dolog, ha használt elektromos autó vásárlás előtt állsz, ezt mindenképp nézd meg.

forrás: handras.hu

-Hírdetés-
- Hírdetés-

El kell olvasni

Horgászati tilalom június 15-től

0
A Dunaújvárosi Sporthorgász Egyesület arról számolt be, hogy sikeresen megtörtént az idei második pontytelepítés a Kikötői-öbölben és a Felső-öbölben. Előbbinél 3 mázsa, utóbbinál 7...
DunaOnline

FREE
VIEW