KezdőlapSportBronzérmes a Dunaújvárosi Acélbikák

Bronzérmes a Dunaújvárosi Acélbikák

-

A kormány szerdai bejelentése nyomán több hazai sportesemény elmarad, illetve számos soron következő mérkőzést zárt kapuk mögött rendeznek meg- írja az MTI.

Véget érnek például a jégkorong Erste Liga küzdelmei, amelyek az elődöntőknél tartottak. A sorozat honlapjának beszámolója szerint a párharcok állását és a szezon eredményeit szem előtt tartva a konzultációk nyomán teljes egyetértésben az a döntés született, hogy az Erste Liga bajnokának megosztva az FTC-Telekomot és a Sport Club Csíkszeredát tekintik, bronzérmeseinek pedig a Gyergyói HK-t és az UTE-t. Emellett az idei szezon magyar bajnoka az FTC-Telekom, ezüstérmese az UTE. A bronzérmes a középszakasz eredményei alapján a Dunaújvárosi Acélbikák. Az Erste Liga immár a hatodik élvonalbeli bajnokság Európában, amely a járvány miatt kényszerűségből félbeszakad.

-mti-

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Képzési támogatásról szervez előadásokat a kamara

0
A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara „A felnőttképzés jelenlegi rendszere és a vállalkozások számára elérhető támogatási lehetőségek bemutatása” címmel tájékoztató fórumot szervez április 30-án 10...
DunaOnline

FREE
VIEW