-Hirdetés-
Kezdőlap Közélet Elmaradnak a városi rendezvények, szerdától megszűnik az első ajtós felszállás

Elmaradnak a városi rendezvények, szerdától megszűnik az első ajtós felszállás

A Dunaújváros vezetése hétfőn is több intézkedést hozott a koronavírus-járvány terjedésének megelőzése érdekében.

Szerdától megszűnik az első ajtós felszállás a Volán járatain.

A következő programok már biztosan elmaradnak: Fejér Megyei Diáknapok, a Május elsejei programok, a DUDIK Fesztivál és a Bringatúra.

A Volán járatain szerdától megszűnik az első ajtós felszállás, minden ajtón biztosított lesz a felszállás lehetősége.

Az önkormányzat tájékoztatása szerint keddtől nem fogad látogatókat:

  • József Attila Könyvtár
  • Munkásművelődési Központ (MMK)
  • Intercisa Múzeum
  • Kortárs Művészeti Intézet (KMI)

A Parázs Varázs koncertjei elmaradnak, de a megszokott szombati sütögetést szeretnék megtartani, de nyilván a helyzet függvénye lesz.

A tájékoztatásból az is kiderül, hogy a júliusi és későbbi rendezvények szervezése tovább folyik, amennyiben szükséges, akkor természetesen később itt is meghozzák a korlátozó intézkedéseket.

Keddtől a bölcsődék, óvodák zárva tartanak. Ügyeletet tart a Zengő-Bongó Bölcsőde, valamint a Bóbita és az Aprók Háza Óvoda. A legfrissebb tájékoztatás szerint összesen körülbelül 50 gyermeknek kértek ügyeleti ellátást a szülők.

A gyermekek étkeztetését a zárva tartás alatt is biztosítják. Ennek módjáról az intézmények adnak tájékoztatást. Az étkezés lemondása a szokott módon lehetséges.

A temető gondnokságon a személyes ügyfélfogadás szünetel, kérdés esetén a 25/281-385 vagy 70/940-7816 telefonszámon, illetve t.gondnoksag@gmail.com e-mail címen lehet érdeklődni hétfőtől péntekig 8-16 óráig.

A tájékoztatóból az is kiderül, hogy a városvezetés Pintér Tamás vezetésével minden nap többször ülésezik és a védekezésben érintett szervekkel is folyamatosan tartják a kapcsolatot.

Exit mobile version
DunaOnline

FREE
VIEW