KezdőlapEgészség50 millió értékben maszk a székesfehérváriaknak

50 millió értékben maszk a székesfehérváriaknak

-

Dr. Cser-Palkovics András rendkívüli bejelentést tett közösségi oldalán.

” Az elmúlt napokban az Önkormányzat több ezer ffp2-es, tehát magas biztonságot nyújtó és a vírus belélegzésének kockázatát jelentősen csökkentő maszkot szerzett be illetve beszerzését indította el 20 millió forint értékben. Ezeket a maszkokat orvosaink, ápolóink, mentőseink és az egészségügyi, szociális intézményekben kritikus feladatot ellátók számára osztjuk ki. Legelőször tehát a vírusnak leginkább kitett és a járvány megfékezésében nélkülözhetetlen munkát végzők biztonságát teremtjük meg. Emellett természetesen minden székesfehérvári szubjektív biztonságérzete is kiemelten fontos az Önkormányzatnak, ezért 50 millió forint értékben szerzünk be sebészi maszkokat a lakosság számára. Ezek kiosztásának ütemezéséről és módjáról később intézkedünk. A maszkok beszerzését a város saját, átcsoportosított forrásaiból és az eddig összegyűlt felajánlásokból fedezzük.”

Székesfehérvár vezetője egy rendkívül fontos lépést tett a védekezésben, reméljük Dunaújváros vezetése is követi ezen remek példát!

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Idén is színvonalas volt a Jótékonysági Pedagóguskoncert műsora

0
Pénteken rendezték meg a már hagyományos Jótékonysági Pedagóguskoncertet városunkban- adta hírül a Szent Pantaleon Kórház. Mint azt részletezték, a megszokott magas színvonal, gazdag műsor,...

Programkavalkád a Hild-napon

DunaOnline

FREE
VIEW