KezdőlapEgészség50 millió értékben maszk a székesfehérváriaknak

50 millió értékben maszk a székesfehérváriaknak

-

-Hirdetés-

Dr. Cser-Palkovics András rendkívüli bejelentést tett közösségi oldalán.

” Az elmúlt napokban az Önkormányzat több ezer ffp2-es, tehát magas biztonságot nyújtó és a vírus belélegzésének kockázatát jelentősen csökkentő maszkot szerzett be illetve beszerzését indította el 20 millió forint értékben. Ezeket a maszkokat orvosaink, ápolóink, mentőseink és az egészségügyi, szociális intézményekben kritikus feladatot ellátók számára osztjuk ki. Legelőször tehát a vírusnak leginkább kitett és a járvány megfékezésében nélkülözhetetlen munkát végzők biztonságát teremtjük meg. Emellett természetesen minden székesfehérvári szubjektív biztonságérzete is kiemelten fontos az Önkormányzatnak, ezért 50 millió forint értékben szerzünk be sebészi maszkokat a lakosság számára. Ezek kiosztásának ütemezéséről és módjáról később intézkedünk. A maszkok beszerzését a város saját, átcsoportosított forrásaiból és az eddig összegyűlt felajánlásokból fedezzük.”

Székesfehérvár vezetője egy rendkívül fontos lépést tett a védekezésben, reméljük Dunaújváros vezetése is követi ezen remek példát!

-Hírdetés-
- Hírdetés-

El kell olvasni

Horgászati tilalom június 15-től

0
A Dunaújvárosi Sporthorgász Egyesület arról számolt be, hogy sikeresen megtörtént az idei második pontytelepítés a Kikötői-öbölben és a Felső-öbölben. Előbbinél 3 mázsa, utóbbinál 7...
DunaOnline

FREE
VIEW