KezdőlapProgramLehet jövőre lesz csak Rockamaraton?

Lehet jövőre lesz csak Rockamaraton?

-

A Rockmaraton szervezői a következő közleményt juttatták el hozzánk:

Lassan két hónapja annak, hogy bekúszott ez a világjárvány az életünkbe, és azóta fokozatosan felforgatott benne mindent. Február végén még a 30. jubileumot tervezgettük nagy izgalommal, a jegyértékesítési mutatók alapján teltházas szülinapra készültünk.


Mostanra fordult velünk egyet a világ, és fogalmunk sincs mitévők legyünk. A külföldi menedzsmentek ezidáig kivártak a júliusi dátumokkal, de a múlt héten végleg elhullott az európai fesztiválpiac nagy része, és az országok egymás után 2020. augusztus 31-et jelölték meg a tömegrendezvények tilalmának határidejeként.

De mi lesz nálunk? Merre tovább?! Júliusban vajon tarthatunk majd rendezvények Magyarországon? Zárva lesznek a határok? Megpróbáljuk nemzetközi fellépők nélkül is? Vagy adjuk fel, és engedjük el, azt amiért ennyit dolgoztunk? De mire hivatkozhatnánk, ha senki nem tudja mi lesz a tömegrendezvények szabályozásával? A külföldi fesztiválok a kormányzati tiltás bejelentését követően mondták le. Idehaza semmilyen időpontról nem tudunk, és egyetlen nagy hazai fesztivál sem kommunikált még semmit a témában.


A legrosszabb az egészben a bizonytalanság. Gúzsba köt. Egy dolog biztos csak. Ha végül mi is elhullunk, senkinek sem maradunk adósai! Ha el kell halasztanunk a fesztivált 2021 nyarára, minden megvásárolt jegy automatikusan érvényes marad, és természetesen mindenkinek visszaváltjuk a jegyét és visszatérítjük annak összegét, aki inkább azt a megoldást választja.

Rockmaraton Fesztivál

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Tíz mázsa pontyot telepítettek a Felső-öbölbe

0
A Dunaújvárosi Sporthorgász Egyesület arról tájékoztatja a pecásokat, hogy az idei első pontytelepítés megtörtént, amelynek során 10 mázsa ponty került telepítésre a Felső-öbölbe. Fontos,...
DunaOnline

FREE
VIEW