-Hirdetés-
Kezdőlap Kékfény Ittas vezetés volt a hétvége slágere

Ittas vezetés volt a hétvége slágere

Ittas járművezetőkkel szemben intézkedtek a rendőrök.

Enyingen, a Berzsenyi Dániel utcában, 2020. május 23-án az éjszaka folyamán a járőrök ellenőriztek egy Renault típusú járművel közlekedő férfit. A sofőrrel szemben alkalmazott kézi légalkoholmérő készülék pozitív értéket mutatott, ezért a járművezetőt további mintavétel céljából előállították. Ellene büntető feljelentést tettek, a vezetői engedélyét elvették.

Szintén a fenti nap éjszakáján Nagyvenyimen, a Fő utcában ellenőriztek a rendőrök egy 53 éves rácalmási sofőrt, aki Volkswagen típusú gépjárművel közlekedett úgy, hogy előtte szeszes italt fogyasztott. A kézi légalkoholmérő készülék ez esetben is pozitív értéket mutatott, és a férfi előállítását követően elvégzett további mintavételek megerősítették az ittas járművezetés gyanúját. Ellene a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon – vezetői engedélye elvétele mellett – ittas járművezetés miatt indult büntetőeljárás.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy aki ittasan, vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti!

police.hu

Exit mobile version
DunaOnline

FREE
VIEW