-Hirdetés-
Kezdőlap Egészség 15 az új fertőzöttek száma és egy idős, krónikus beteg hunyt el

15 az új fertőzöttek száma és egy idős, krónikus beteg hunyt el

Újabb 15 magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 3892 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Egy idős, krónikus beteg hunyt el. Ezzel 527 főre emelkedett az elhunytak száma, 2156-an pedig már meggyógyultak.

Az aktív fertőzöttek száma 1209 fő. Az aktív fertőzöttek 41%-a, az elhunytak 59%-a, a gyógyultak 48 %-a budapesti. 417 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 25-en vannak lélegeztetőgépen.

A védekezés második szakaszában vagyunk. Ez nem a járvány végét jelenti, hiszen a járványveszély nem múlt el. Az a célunk, hogy fokozatosan, szigorú menetrend szerint újraindítsuk az életet. Továbbra is fontos az általános óvintézkedések, különösen a védőtávolság betartása. Már Budapesten is megnyithattak az éttermek  és a vendéglátóhelyek belső terei, és már látogathatók a szabadtéri kulturális és sport rendezvények. 

NemKorAlapbetegségek
69emlő rosszindulatú daganata, magas vérnyomás, a hónalj és felső végtag nyirokcsomóinak rosszindulatú daganata, a máj másodlagos rosszindulatú daganata, decubitus fekély
Exit mobile version
DunaOnline

FREE
VIEW