-Hirdetés-
Kezdőlap Közélet Újabb be nem tartott ígéret? (Frissítve)

Újabb be nem tartott ígéret? (Frissítve)

Dunaújváros Megyei Jogú Város 2020. április 17-én a honlapján számolt be arról, hogy elkezdték a közterület-felügyelet munkatársai a „hátrahagyott”, üzemképtelen gépjárművek felderítését.

Első körben 40 ilyen autót találtak, amelyek elszállításával ugyanennyi parkolóhely szabadulhat fel. Ezekre a gépjárműveken matricát helyeztek el, amelyen a tulajdonost arra figyelmeztetik: ha 30 napon belül nem hozza üzemképes állapotba az autót, akkor az önkormányzat elszállíttatja azt. Olvasóink jelezték, hogy a határidők már régen lejártak, de nem történt érdemi intézkedés.

Az önkormányzat honlapja szerint (https://dunaujvaros.hu/kozteruleti_gepjarmu_elszallitas) eddig csupán egyetlen autót szállítottak el.

Ezzel kapcsolatos kérdésünket elküldtük Medgyesi Miklós sajtószóvivőnek. Miután megkapjuk a válaszát frissítjük cikkünket.

Frissítés! 2020.06.18. 16:16

Sajnos az önkormányzat álláspontját ebben a témában nem ismerhetjük meg, mivel a kedden elküldött kérdésünkre a sajtószóvivő egyszerűen nem válaszolt. Pedig néhány hónappal ezelőtt a hiteles, és naprakész tájékoztatást még alapvető célként jelölték meg Medgyesi Miklósék.

Exit mobile version
DunaOnline

FREE
VIEW