-Hirdetés-
Kezdőlap Közélet Rendhagyó ballagási ünnepséget tart a Dózsa iskola

Rendhagyó ballagási ünnepséget tart a Dózsa iskola

A központi előírásokat és a ballagók kívánságait egyaránt szem előtt tartva ez évben is megrendezi a ballagási ünnepséget a Dózsa György Általános Iskola, ám ahogy azt a honlapon is megjelent tájékoztatóban írják, a szokásostól eltérően kevesebb résztvevővel kénytelenek számolni.

Idén a ballagó diákok a körülményekre való tekintettel korlátozott számban hívhatnak vendéget. A ballagás holnap 17 órakor lesz, jóidő esetén az iskola udvarán, rossz idő esetén a tornateremben. A 8. osztályos tanulók 15.50 és 15.55 óra között érkeznek az iskolába a főbejáraton keresztül és 16 órakor átveszik a bizonyítványukat az osztályfőnöktől. Az ünnepélyre 16:45 perckor indulnak el az osztályok.

A hozzátartozók (a szülők és a testvérek) az udvaron, a sportpálya és a kerítés közötti részen tekinthetik meg a ballagási műsort – ennek a területnek a nagysága lehetővé teszi a biztonságos távolság betartását. Az udvarra olyan szülők is bejöhetnek, akik nem iratkoztak fel az osztályfőnököknél. Rossz idő esetén a műsor az iskola tornatermében kerül megrendezésre és az osztályfőnököknél bejelentkezett, az osztályfőnökök által az iskolának leadott létszámú vendégek a földszinti tantermekben tudják a ballagási közvetítést megtekinteni. A nagyszülők, távolabbi rokonok, barátok és ismerősök az iskola facebook oldalán megadott link segítségével tudják a ballagási ünnepélyt otthonról élőben követni.

Exit mobile version
DunaOnline

FREE
VIEW