-Hirdetés-
Kezdőlap Közélet Mikor nyitnak a sportlétesítmények?

Mikor nyitnak a sportlétesítmények?

Dunaújváros Megyei Jogú Város hivatalos honlapján bő két hónappal ezelőtt a következő információ jelent meg:

„Június közepén nyithatnak a sportlétesítmények

A járványügyi helyzet miatti enyhítéseket követve a városvezetés is folyamatosan figyelemmel kíséri az eseményeket és dönt a korlátozások enyhítéséről. Pintér Tamás polgármester többször egyértelművé tette: döntéseit az érintett szereplőkkel közösen hozza meg, és a fokozatos nyitás pártján van.
Ennek keretében a napokban a sportszervezetekkel történnek egyeztetések. Ugyan a legtöbb bajnokságot már lemondták, a sportolók is kevésbé veszik igénybe az épületeket, de vannak olyan sportágak, ahol még tarthatnak versenyeket, ezért elengedhetetlen a folyamatos felkészültség, így számukra más helyeken, például a Radari Atlétikai Csarnokban biztosítanak edzési lehetőséget.
A többi városi sportlétesítmény várhatóan június közepén nyithatja meg kapuit, erről az egyeztetések lezárulta után adunk részletes tájékoztatást.

Az eredeti hír itt olvasható

Ma délelőtt egy egyszerű kérdést küldtünk Medgyesi Miklós sajtószóvivőnek, hogy a sportolók számára megnyitották-e a sportlétesítményeket. Erre a kérdésre két válasz lehetséges, igen vagy nem.

De sajnos, erre sem válaszoltak az önkormányzattól, mint ahogyan a kézilabdások fizetésének ügyéről sem. Lassan joggal feltételezhetjük, hogy ezeket szándékosan titkolják Dunaújváros lakói előtt, és csak arról adnak tájékoztatást, ami számukra népszerűséget hoz. A kényelmetlen, és be nem tartott ígéretekről hallgatnak.

Exit mobile version
DunaOnline

FREE
VIEW