KezdőlapKözéletRendkívüli felvételit hirdet a Kereskedelmi és a Hild

Rendkívüli felvételit hirdet a Kereskedelmi és a Hild

-

-Hirdetés-

A Hild József Szakgimnázium, Szakközépiskola és Szakiskola május 11-től rendkívüli felvételi eljárást hirdet meg több szakmacsoportban is.

Jelentkezhetnek asztalos, festő-mázoló-tapétázó, kőműves, burkoló, illetve bolti előkészítő szakképzésre. A középiskola honlapjáról is letölthető a szükséges jelentkezési lap, amelyeket aztán az intézmény vezetése fog  elbírálni a betöltetlen helyek függvényében. A jelentkezési időszak augusztus végéig tart. Bővebb információ az iskola elérhetőségein kérhető.

A Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnázium és Szakközépiskola szintén rendkívüli felvételit hirdet hét képzésére: cukrász szaktechnikus, szakács szaktechnikus, logisztikai szaktechnikus, szakács, pincér- vendégtéri szakember, cukrász, és kereskedelmi értékesítő képzésekre. A jelentkezéseket szintén a betöltetlen helyek függvényében bírálják el, a jelentkezési időszak ugyancsak augusztus 31-e.

-Hírdetés-
- Hírdetés-

El kell olvasni

Csütörtökön véradás lesz a moziban

0
Ezen a héten csütörtökön, vagyis augusztus 11-én 11 és 15 óra között a Kultik Moziban szerveznek véradást, ide várják a szervezők az önkénteseket, akiktől...
DunaOnline

FREE
VIEW