KezdőlapSportMátyás, az igazságos?

Mátyás, az igazságos?

-

A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia ügyvezetője, Mátyás Gábor április 20-án a klub hivatalos honlapján megjelent közleményében arról tájékoztatta a szurkolókat, hogy a koronavírus-járvány miatt kialakult rendkívüli helyzetben április, május, június hónapokat illetően 50 százalékos fizetéscsökkentésben állapodott meg a DKKA munkavállalóival.

A klub vezetése köszönetet mondott azoknak, akik a körülményekre való tekintettel, a jövő érdekében vállalták a szerződések közös megegyezéssel történő módosítását. Azonban akik nem fogadták el a felajánlott változtatást, azokkal szerződést bontottak.

kohaszkezi.hu

Ezek után különösen érdekes, hogy az ügyvezető elfogadta Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése június utolsó napján hozott határozatát, amely június elsejétől visszamenőleg százezer forinttal felemelte a fizetését, amit szeptember elsejétől újabb százezres emelés követ, így a havi juttatása bruttó 550 000 forint lesz.

A közgyűlési döntésről szóló videó:

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Mintegy 230 felvételi elbeszélgetést bonyolított le az egyetem tanárképző intézete

0
Április 8-11 között lezajlottak a felvételi vizsgák a Dunaújvárosi Egyetem Tanárképző Központjában.-erről számolt be közleményében felsőoktatási intézményünk. Mint azt részletezik, 17 833 jelentkezővel a...
DunaOnline

FREE
VIEW