-Hirdetés-
Kezdőlap Közélet Ismét megnyitott a napközis tábor

Ismét megnyitott a napközis tábor

Az előző héten háromnapos technikai szünetet rendeltek el a központi nyári napközis táborban, ugyanis az egyik edzőről, aki foglalkozást tartott a gyerekeknek, kiderült, hogy pozitív lett a koronavírus tesztje.

A Dunaújvárosi Gazdasági Ellátó Szervezet akkor tájékoztatta a szülőket és fertőtlenítést is végeztetett. A GESZ hétfőn közleményt adott ki a közösségi oldalán, amelyben ezt írta:

„ÚJRA NYIT A NYÁRI TÁBORA megelőző fertőtlenítési munkák után a Járási Hivatal Népegészségügyi Osztályával egyeztetve kedden (július 7-én) újra megnyitja kapuit a nyári tábor.A múlt héten derült ki, hogy az egyik edző pozitív koronavírus-tesztet produkált. Az általa tartott edzés szabadtéren zajlott és nem volt közvetlen kapcsolat (ölelés, puszi stb.) a gyerekekkel.A jelenleg érvényben lévő eljárásrend szempontjai alapján alacsony annak a kockázata, hogy a pedagógusok vagy a gyermekek esetleg megfertőződhettek koronavírussal, ennek ellenére elővigyázatosságból az elmúlt napokban a táborozás szünetelt, és megtörtént a terület megelőző fertőtlenítése. Szintén elővigyázatosságból az edzésen résztvevő gyerekek a következő héten még nem térnek vissza a táborba.A higéniai szabályok betartására továbbra is nagy hangsúlyt fektetünk a tábor egész területén.”

Exit mobile version
DunaOnline

FREE
VIEW