-Hirdetés-
Kezdőlap Gasztro Texasi majonézes burgonyasaláta, ecetes uborkával

Texasi majonézes burgonyasaláta, ecetes uborkával

Traditional American potato salad with egg and mayonnaise, served with bread. Rustic style, selective focus.

Texas egyik legjellemzőbb körete. Elkészítése gyors és egyszerű, ízével kiváló harmóniában van a füstös, grillezett húsokkal.

Hozzávalók:

1 kiló kockára vágott főtt burgonya,

2,5 teáskanál só,

1 csésze majonéz,

1 evőkanál barna cukor,

¾ evőkanál tört bors (a színes bors a legjobb),

3 apróra vágott főtt tojás,

1/3 csésze apróra vágott kapros, fokhagymás, ecetes uborka.

Elkészítése:

1. keverjük össze a nem burgonyákat,

2. keverjük bele a burgonyákat.

3. Pár óra tegyük hűtőbe, hidegen, apróra vágott petrezselyemmel megszórva tálaljuk.

Exit mobile version
DunaOnline

FREE
VIEW