KezdőlapEgészségSzülésfelkészítő tanfolyamot indít a kórház

Szülésfelkészítő tanfolyamot indít a kórház

-

-Hirdetés-

A Szent Pantaleon Kórház arról tájékoztatja az érdeklődőket, hogy szeptember 8-án kedden, 15 órától ismét kezdődik a szülésfelkészítő foglalkozás, a kórház földszintjén lévő auditóriumban.

A programhoz menet közben is lehet csatlakozni, minden várandós kismamát, szeretettel várnak a program szervezői, a szülészet nőgyógyászati osztály dolgozói. A hagyományoktól eltérően a jelen járványügyi helyzet miatt kérik, hogy a programon a kismamák kísérő nélkül jöjjenek. Felhívják a kismamák figyelmét arra, hogy a kórház területén a maszk használata kötelező. A kismamák és a leendő apák életében, kiemelkedő esemény a szülés, a várandósság. Egy nő jelentős testi és lélektani változásokon megy keresztül ebben az időszakban. Ezen változások megértéséhez, megkönnyítéséhez nyújt segítséget a szülészet-nőgyógyászati osztály szervezésében megvalósuló szülésfelkészítő tanfolyam.

A tanfolyamra látogatók azon túl, hogy megismerhetik az osztály dolgozóit, az előadások meghallgatása közben, vagy utána választ kapnak az őket foglalkoztató kérdéseikre. Az osztály dolgozói minden várandós kismamának ajánlják a tanfolyamot. Az első előadás tehát szeptember 8-án kedden 15 órakor kezdődik a kórház földszintjén lévő előadótermében az auditóriumban. A foglalkozásokra látogató kismamák szakemberek interaktív kiselőadásait hallgathatják meg, majd tőlük kaphatnak válaszokat kérdéseikre. Találkozhatnak szülész orvossal, védőnővel, szülésznővel, pszichológussal és csecsemős nővérrel. A tanfolyam az előző alkalmakhoz hasonlóan ingyenes és nem kell előre bejelentkezni.

-Hírdetés-
- Hírdetés-

El kell olvasni

Horgászati tilalom június 15-től

0
A Dunaújvárosi Sporthorgász Egyesület arról számolt be, hogy sikeresen megtörtént az idei második pontytelepítés a Kikötői-öbölben és a Felső-öbölben. Előbbinél 3 mázsa, utóbbinál 7...
DunaOnline

FREE
VIEW