-Hirdetés-
Kezdőlap Közélet Pedagógusokat díjaztak a Városházán

Pedagógusokat díjaztak a Városházán

Pedagógusi díjátadó ünnepséget tartott az önkormányzat a múlt héten a Városházán, amelyen a Dunaújváros Érdemes Pedagógusa-, Dunaújváros Oktatásügyéért-, Pedagógus Életpályáért Emlékérem és Dunaújváros Ifjúságáért díjakat adományoztak az oktatás-nevelésben kimagasló munkát végzőknek.

A Dunaújváros Érdemes Pedagógusa díj azoknak a pedagógusoknak adományozható, akik a köznevelés területén, a tanulók közvetlen nevelésében és oktatásában legalább 20 éve kimagasló, áldozatkész és önzetlen tevékenységet látnak el. A díjazott személyére az oktatási-nevelési intézmények dolgozói, a tantestületek és a közgyűlés tagjai tehetnek javaslatot. A díj odaítéléséről a közgyűlés dönt. Több, mint 30 éves kiemelkedő pedagógiai, és 22 éves vezetői tevékenysége alapján a közgyűlés a Dunaújváros Érdemes Pedagógusa Díjat Gyöngyössy Csaba, a Bánki Donát Gimnázium és Szakközépiskola tanárának, valamint a több évtizedes kimagasló szakmai munkájának elismeréseként Kántorné Péterffy Judit, a Bóbita Tagóvoda óvodapedagógusának adományozta.

A Dunaújváros Ifjúságáért díj azon személynek vagy közösségnek adományozható, aki vagy amely városunkban az ifjúsági korosztály nevelésében és az ifjúságvédelemben kiváló munkát végzett. Ezt az elismerést idén Király Balázs rendőr főtörzsőrmester vehette át.

Exit mobile version
DunaOnline

FREE
VIEW