-Hirdetés-
Kezdőlap Közélet Elhunyt egy pedagógus Ercsiben

Elhunyt egy pedagógus Ercsiben

Az Eötvös Általános Iskola közösségi oldalán a következő tájékoztatót tette közzé:

TISZTELT SZÜLŐK, PEDAGÓGUSOK, GYEREKEK !

Szomorú üzenetet kaptunk ma reggel.

Elhunyt kedves Kollégánk, Bolló Péterné, Marika néni. Halála váratlan volt, hiszen dolgozni vártuk ma reggel. Sajnos hiába…

Holnap egy emlékeztető oldalt szánunk tiszteletére. Családja mellett az egész iskola gyászolja Marika nénit.

Sajnos más problémánk is akadt, hiszen kiderült, hogy még másik 7 kollégánk sem tud betegség miatt dolgozni. Sőt a hiányzók névsora tovább nőtt.

Vannak többen, akik a koronavírus miatt nem tudtak jönni, bár nem ők koronavírusossal fertőzöttek, de mivel családtagjukról derült ki a fertőzés, ezért ők sem jöhettek iskolába.

A fentiek miatt nem tudtunk minden osztályba tanárt küldeni, a továbbiakban még súlyosabb lehet a helyzet. A Tankerület egyetértésével szerdára, csütörtökre és péntekre tanítási nélküli munkanapot rendeltünk el, azaz a gyerekeknek nincs tanítás, de az iskola dolgozóinak feladataik lesznek.

Természetesen a három említett napon reggel 8-tól délután 4-ig ügyeletet látunk el. Aki dolgozik, s nem tudja megoldani gyermeke felügyeletét, az jelezze számunkra a ma kiadott tájékoztató visszaküldésével.

Akik jelentkeznek a napközis felügyeletre, azoknak külön küldünk tájékoztatót.

Tudjuk, hogy most sok szülőnek gondot okozunk, de sajnos más megoldást nem találtunk. Bízunk abban, hogy további problémák nem jelentkeznek, így a pedagógusok felépülése után hétfőn rendes kerékvágásban folytatódik a tanítás tovább.

Célunk az is, hogy elkerüljük a digitális oktatást, miután évelejei felmérés során kiderült, hogy a családok nagy része nem tud értékkel részt venni ebben a tanítási alkalmazásban.

Bízzunk abban, hogy e nélkül tudjuk folytatni közös munkánkat.

Kérem támogassák a döntésünket !

Köszönettel:

Orth László

Forrás: Facebook

Exit mobile version
DunaOnline

FREE
VIEW