-Hirdetés-
Kezdőlap Közélet Díjat kapott a Hankook

Díjat kapott a Hankook

A Hankook prémium gumiabroncsgyártó 2019–2020-as társadalmi felelősségvállalási programja alapján aranyérmes lett a Galaxy Awards 2020 díjátadóján az „Éves jelentések – Online” kategóriában- erről számolt be az abroncsgyártó vállalat sajtóközleményében. 

Az immár 31 éve fennálló Galaxy Awards az egyesült államokbeli MerComm Inc. vállalat által szervezett nemzetközi marketingkommunikációs verseny. A globális szinten egyedi és független díjak elismerik a kommunikációs ipar legkiválóbb gyakorlatait, a verseny pedig világszerte ismert a pártatlanságáról és a tisztességes eljárásáról a díjak odaítélését illetően. 50 ország szakértői bírálják el a pályázatokat olyan értékek mentén, mint a kreativitás, egyértelműség, hatékonyság és innováció. Idén összesen 15 kategóriában lehetett nevezni, többek között a hirdetések, prospektusok, videók és éves jelentések területén.A Hankook idén vett részt először a versenyben, és kiemelkedő eredményt ért el társadalmi felelősségvállalásról szóló, 2019–2020-as jelentésével, mellyel aranyérmes lett.

Ez a vállalat 11. fenntarthatósági jelentése, kiemelve a gumiabroncsgyártó eredményeit és kezdeményezéseit a társadalmi felelősségvállalásban. A jelentés a következő nyolc kulcsfontosságú területre összpontosít: ügyfél-elégedettség és minőségirányítás, integrált környezetgazdálkodás, éghajlatváltozás és üvegházhatású gáz-kezelés, a közösség iránti elköteleződés és annak fejlesztése, átláthatóság és üzleti etika, alkalmazotti értékteremtés, a munkavállalók egészségének és biztonságának biztosítása, valamint az ellátási láncokkal történő együttműködés.

Exit mobile version
DunaOnline

FREE
VIEW