KezdőlapEgészségTovább nőtt az oltásra regisztrálók száma

Tovább nőtt az oltásra regisztrálók száma

-

Tovább nőtt, 598 ezerre a koronavírus elleni oltásra regisztrálók száma – közölte a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a közösségi oldalán kedden.

Dömötör Csaba tájékoztatása szerint a vakcinainfo.gov.hu hivatalos internetes oldalon már 462 ezren jelezték igényüket, 136 ezer állampolgár pedig postai úton küldte vissza a regisztrációs lapot.    

Hangsúlyozta: az oltás önkéntes, ezért is fontos, hogy a hatóságok tudják, kik szeretnének élni a lehetőséggel, így fel tudják venni velük a kapcsolatot. Akik regisztrálnak, igény esetén rendszeres tájékoztatást kapnak az oltási program fejleményeiről – emelte ki.    

Dömötör Csaba azt írta: oltási terv alapján végzik majd a tömeges oltást, és az egészségügyi dolgozók oltása a napokban meg is kezdődött.    

Az államtitkár arra biztatott mindenkit, hogy regisztráljon az oltásra, mert a vakcina hatékony eszköz a vírus elleni küzdelemben.

mti

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Tíz mázsa pontyot telepítettek a Felső-öbölbe

0
A Dunaújvárosi Sporthorgász Egyesület arról tájékoztatja a pecásokat, hogy az idei első pontytelepítés megtörtént, amelynek során 10 mázsa ponty került telepítésre a Felső-öbölbe. Fontos,...
DunaOnline

FREE
VIEW