-Hirdetés-
Kezdőlap Közélet Amikor a Wishről rendeled a parkolót is

Amikor a Wishről rendeled a parkolót is

Dunaújváros Megyei Jogú Város közösségi oldalán megjelenő információs anyagból a tegnapi napon újabb „nagyszabású” beruházásról értesülhettünk.

„Folytatódott a Dózsa II. városrészben a Margaréta Óvoda mögötti terület rendezése. A területen 4-5 új parkolóhelyet alakítottak ki. Ezzel nem csak igényesebben néz majd ki a megújuló tér, hanem remélhetőleg nagy segítséget jelent majd a szülőknek is, hiszen könnyebben parkolhatnak, amíg gyermeküket az óvodába adják.”

A mellékelt fotókat böngészve kerestük az igényes kifejezésre utaló jeleket, de nem igazán találtuk. Tisztességes ember a saját portája előtt biztos, hogy nem szeretne ilyet látni. Nem érezzük magunkat ebben a témában szakembernek, de úgy gondoljuk, az nem felel meg a szabványnak, ha a földes területet nem választják el a murvástól. Tudjuk, hogy az önkormányzat szerint nincs pénz semmire, mert a megszorítások meg a kormányzati elvonások… Véleményünk szerint azonban addig nincs nagy baj, amíg éves szinte 240 millió forintot médiarendszer üzemeltetésére ki lehet fizetni a kasszából. Tehát körültekintőbb gazdálkodással jutna pénz valóban igényes városrendezésre.

A témával kapcsolatban számos közösségi oldalon olvashattuk a városlakók kritikus észrevételeit. A mai napon rögzített felvételek alapján azonban mindenki szabadon alkothat véleményt.

Exit mobile version
DunaOnline

FREE
VIEW