KezdőlapPRHárom lépés, mellyel biztosan bekerülhetsz az egyetemre

Három lépés, mellyel biztosan bekerülhetsz az egyetemre

-

A Dunaújvárosi Egyetem alkalmazkodott a vírushelyzetre és a 2021-es felvételi eljárás keretében már 3 nyílt napot rendezett az érdeklődőknek és több mint 60 alkalommal tartott középiskolai tájékoztatót online formában. Ez a tevékenységük 2021. január 25-én folytatódik és megrendezésre kerül a IV. Online DUE Nyílt Nap az egyetem hivatalos Facebook oldalán.

3 biztos tipp a biztos bejutásra

  • 2020-tól már kötelező az emelt szintű érettségi minden diplomás képzéshez. A Dunaújvárosi Egyetem kiváló választás azon személyeknek, akik nem rendelkeznek emelt szintű érettségivel, vagy nem érik el a minimum 280 pontot, hiszen az intézmény öt területen indít felsőoktatási szakképzést (FOSZK). Ezen képzési formára nem szükséges az emelt szintű érettségi és már 240 ponttal bekerülhet a jelentkező az államilag támogatott képzésre. Végzést követően, ha a résztvevő továbbtanul, akkor az ott tanult tantárgyakat beszámítják és többletpont is jár azonos alapképzésre való jelentkezéskor.
  • Korábban megszerzett diplomásokra is igaz, hogy nekik nem kell az emelt szintű érettségi, hiszen mentesülnek a megváltozott bemeneteli kritérium alól.
  • A Dunaújvárosi Egyetem 2021-es felvételi eljárásban új képzést hirdet meg, mely a „Szakoktató Bsc” nevet viseli. Ezen képzéshez nem szükséges emelt szintű érettségi, a felvételi pontszámításba pedig egy gyakorlati beszélgetés is beleszámít.

Tekintsd meg nyílt napjukat január 25-én 17 órától a hivatalos Facebook oldalukon. Az interaktív videók egészen 2021. január 31-ig lesznek elérhetőek.

X

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Harmincnégy fogvatartott vizsgázik

0
A Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézetben is megkezdődött a szakmaképzések vizsgaidőszaka. Mint arról a bv. beszámolt, a kétéves szakmaképzések interaktív online szakmai vizsgáin összesen 34...
DunaOnline

FREE
VIEW