-Hirdetés-
Kezdőlap Közélet A Móricz iskola igazgatója levélben befolyásol?

A Móricz iskola igazgatója levélben befolyásol?

A Móricz iskola igazgatója levelet küldött a tegnapi nap folyamán minden szülő részére. Az általunk megkérdezett szülők véleménye szerint, a levélben található táblázat erősen befolyásolásnak tűnhet. A táblázat utolsó pontja szerint, hogy „Sérülnek azon közösségi értékek, melyek az iskola tradiciói alapján kialakultak, a közel 70 évben márkává, értékké formálták a Móriczot” úgy értelmezhető, miszerint a jelenlegi fenntartónál ezen értékek sérülnének. Ráadásul vannak olyan vélemények, ha új fenntartó veszi át az iskolát, onnantól kizárólag azok kerülhetnek be, akik vállalják a kötelező hittan oktatást.

Azon szülők, akik megkeresték szerkesztőségünket, nem tartják etikusnak az igazgatónő utolsó munkanapon kiküldött levelét, hiszen erre már a Tankerületi Központ sem tud érdemben reagálni.

Nyilván az igazgatónő levele kapcsán a Tankerületi Központ véleménye is fontos lehet, illetve nem tudni, hogy egyeztetett-e az intézmény hatályos fenntartójával a levél tartalmáról. A szülők véleménye szerint, a jelenlegi fenntartó nem is tud ezen levél kiküldéséről. Persze ez már munkáltatói kérdéskörnek számít, de a következő hét elején érdeklődünk az illetékes Tankerületi Központnál.

Az igazgatónő által kiküldött levelet teljes egészében közzé tesszük:

Exit mobile version
DunaOnline

FREE
VIEW