KezdőlapEgészségA dunaújvárosi kórház két munkatársát is díjazták

A dunaújvárosi kórház két munkatársát is díjazták

-

A fogjunkossze.hu adománygyűjtő- és közvetítő oldalt egy évvel ezelőtt indították annak érdekében, hogy segítsék azon egészségügyi munkavállalókat, akik a COVID ellátásban dolgoznak értünk.

Mint azt a weboldalon írják, a támogatókhoz csatlakozott idén a Duna Bonum Alapítvány is, amely 100 millió forintot ajánlott fel a Magyar Kórházszövetség tagkórházaiban a COVID-ellátásban résztvevő kórházi dolgozók számára. Ekkor egy közös szavazást indított el a három szervezet: arról lehetett voksolni, hogy ki legyen az év orvosa, szakdolgozója és nem ágy melletti kórházi dolgozója. Bárki szavazhatott, a lehetőség adott volt, míg aztán március 19-én lezárult a voksolás. A Magyar Kórházszövetség elnöksége összesítette az eredményeket. Összesen 94 szakember részesült elismerésben. A Szent Pantaleon Kórház-Rendelőintézet két munkatársa kapott díjat: dr. Kővágó Levente, az infektológiai osztály főorvosa és Szente Gabriella szakdolgozó. 

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Pomázi Csaba jókívánságai Pintér Tamás részére

0
A Dunaújváros távhőszolgáltatását érintő szerdai cikkünk tartalmi részét Pintér Tamásnak írt levelében megerősítette Pomázi Csaba. Emellett arról is tájékoztatta a polgármestert, hogy így a...
DunaOnline

FREE
VIEW