KezdőlapSportKovács Zsófia második lett gerendán Dohában

Kovács Zsófia második lett gerendán Dohában

-

A kétszeres Európa-bajnok Kovács Zsófia második lett a gerenda fináléjában a dohai Világkupa második döntős napján, talajon pedig az ötödik helyen végzett- erről számolt be a Magyar Torna Szövetség.

Mint azt írták, a dunaújvárosi olimpikon gerendán hibátlan gyakorlatot mutatott be, és edzője, Trenka János helyszíni tájékoztatása az egyik egytizedes kötését nem fogadták el, így 13.166 pontot kapott bemutatójára, ez pedig az ezüstérmet jelentette. Zsófi mindössze 0.034 ezredponttal maradt le a dobog felső fokáról, amelyre az ukrán Diana Varinska állhatott 13.200 ponttal. A talaj fináléja nem sikerült olyan jól, mint a selejtezőben, mivel érkezései kicsit pontatlanabbak voltak. Pontszáma 12.500 lett, és ezzel az ötödik pozíciót gyűjtötte be. Zsófi számára a dohai Világkupa volt a tokiói olimpia előtti utolsó megmérettetés, az ötkarikás játékokra július 16-án indul.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Jubiláló ápolókat köszöntöttek a kórházban

0
Főnővéri értekezletet tartott Erdély-Franyó Anna ápolási igazgató június 23-án a Szent Pantaleon Kórházban, amelynek keretében sor került a szolgálati elismerésben részesült munkatársak köszöntésére is...
DunaOnline

FREE
VIEW