-Hirdetés-
Kezdőlap Közélet Az eddigi iskolaigazgatók kaptak bizalmat

Az eddigi iskolaigazgatók kaptak bizalmat

Közleményben tájékoztatta lapunkat a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum főigazgatója, Pocsainé Varga Veronika arról, hogy a sikeres pályázatok alapján négy középiskola élén is a korábbi vezetők folytathatják a munkát.

A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal érvényesnek és eredményesnek ítélte a négy iskolánk élére kiírt intézményvezetői pályázatokat. A döntés szerint a Hild, a Kereskedelmi, a Rudas és a Szabolcs Vezér iskolákban a korábbi vezetők folytathatják munkájukat a következő három évben.

A Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal a szakképzésről szóló 2019. évi LXXX. törvény 46. § (3) – (4) bekezdése alapján pályázatot hirdetett a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum Hild József Technikum, Szakképző Iskola és Szakiskola, a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskola, a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum Rudas Közgazdasági Technikum és Kollégium és a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum Szabolcs Vezér Technikum igazgató (intézményvezető) beosztásának ellátására.

A dunaújvárosi Hild József Technikum, Szakképző Iskola és Szakiskola intézményvezetője, Kolics Gábor, a Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskola igazgatója, Magyar András, a Rudas Közgazdasági Technikum és Kollégium igaazgatója, Szemenyei István, míg a pusztaszabolcsi Szabolcs Vezér Technikum igazgatója további három éven keresztül Mátyás Julianna lesz.

Duol.hu

Exit mobile version
DunaOnline

FREE
VIEW