KezdőlapProgramCimbora-koncertet és ünnepi programot kínál a könyvtár

Cimbora-koncertet és ünnepi programot kínál a könyvtár

-

-Hirdetés-

A József Attila Könyvtár szeptember 4-én délután Dunaújváros 70 éves jubileuma, valamint a 92. Ünnepi Könyvhét alkalmából ismét megrendezi a Könyvtér elnevezésű programot a Városháza téren.

Mint azt a felhívásban írják, a színpadi műsor részeként a Quintia együttes, Farkas Erik, Hegyi István és Beretka Ádám fog zenés műsorral kedveskedni. Többek között helytörténeti pavilonnal és kiállítással készül a látogatóknak a könyvtárosok csapata, a gyermekek számára lesz kézműveskedés is. A kulturális intézmény tavaly rövidfilm pályázatot is meghirdetett, „Az én Dunaújvárosom” címmel, amelynek eredményhirdetése szinten ezen az eseményen lesz. Esős idő esetén a rendezvényt a Városháza „C” szárnyában tartják meg. A könyvtár még egy programra hívja fel a figyelmet: a gyermekkönyvtárban működő Cimbora klub egy könnyed, szabadtéri koncerttel búcsúztatja a nyarat augusztus 27-én 17 órakor. A nyári dallamok helyszíne az intézmény oldalánál lévő cimborafánál lesz, ahol fellép Horváth Amira, Sándor Emese, Soós Ágota, Toponáry Sára, Schwarz Bence, Szmodics Emese, Szücs Bence, Vári Gergely, Vári Hédi, Vesztergom Miklós és Vesztergom Vilmos.

-Hírdetés-
- Hírdetés-

El kell olvasni

Horgászati tilalom június 15-től

0
A Dunaújvárosi Sporthorgász Egyesület arról számolt be, hogy sikeresen megtörtént az idei második pontytelepítés a Kikötői-öbölben és a Felső-öbölben. Előbbinél 3 mázsa, utóbbinál 7...
DunaOnline

FREE
VIEW