-Hirdetés-
Kezdőlap Közélet Vihar a távfűtés díjának befizetése körül

Vihar a távfűtés díjának befizetése körül

A dunaújvárosi emberek csak kapkodják a fejüket, hogy milyen fordulatos csatározások zajlanak a távhőszolgáltatással, illetve a hozzá tartozó számlázással kapcsolatban. A szappanoperába illő eseménysor teljesen elbizonytalanította a fogyasztókat. A dunaújvárosi önkormányzat többek között az interneten megjelent alábbi közleményben azt kommunikálta, hogy a június 30. utáni fogyasztásról szóló számlákat senki ne fizesse be.

Forrás: Dunaújváros Önkormányzata közösségi oldal

Néhány nappal később a DVCSH Kft. honlapján az jelent meg, hogy a polgármester, a gazdasági alpolgármester és hat képviselő befizette a július hónapra kiszámlázott összegeket.

Forrás: www.dvcsh.hu

Pintér Tamás polgármester az egyik népszerű közösségi oldalon azonnal reagált. Elmondta, hogy jogtalanul szedték be a díjat, ami után minden banki tranzakciót letiltott a DVCSH Kft. felé.

Forrás: Pintér Tamás közösségi oldala

Tegnap jött az újabb fordulat a DVCSH Kft. honlapján, ahol a közlemény már arról számolt be, hogy a polgármester nem banki utalással, hanem a csekken található QR kód használatával önkéntesen, saját maga által indított tranzakcióval egyenlítette ki a júliusi tárgyhavi számláját.

Forrás: www.dvcsh.hu

Mindkét fél álláspontját közzétettük, így mindenki önállóan eldöntheti, hogy szerinte kinek van igaza. Kíváncsian várjuk az újabb csavart az ügyben, amelyről természetesen tájékoztatjuk majd az olvasóinkat.

Exit mobile version
DunaOnline

FREE
VIEW