KezdőlapProgramTermelői piac lesz szombaton

Termelői piac lesz szombaton

-

A Dunai Kincses Kert Termelői és Kézműves Piac éppen egy éve nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt, azóta töretlen az érdeklődés a minden hónap harmadik szombatjára időzített rendezvény iránt.

A soron következő piac október 16-án 14 órától lesz a Szalki-szigeti kemping területén. A szervezők elöljáróban elmondták, csaknem nyolcvan árus gazdag árukínálatával várják a vásárlókat: ismét bőséges lesz a felhozatal sajtokból, mézekből, lekvárokból, füstölt húskészítményekből, de friss zöldségekkel, őrölt fűszerpaprikával, kézműves kistermelői pálinkákkal és még szárított virágokból készített különleges teákkal is készülnek az árusok. A kézművesek kínálatában szerepel többek között kerámia, textil, gyöngy, bőr, fa, papír és vesszőfonott egyedi ajándéktárgyak. Ezen kívül még termelői piacot tartanak ebben az évben, az egyiket november 20-án, a másikat december 18-án.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Egy helyi társasházban is bejelezett a szén-monoxid érzékelő

0
Egy székesfehérvári és egy dunaújvárosi társasházi lakásban is a szén-monoxid-érzékelő figyelmeztette a lakókat a mérgező gázra április 14-én- erről számolt be a Fejér Vármegyei...
DunaOnline

FREE
VIEW