-Hirdetés-
Kezdőlap Közélet „Briliáns” fejlesztés a Liget közben

„Briliáns” fejlesztés a Liget közben

A Dunaújváros Hetilap december 3-án megjelent számában „Elkészült fejlesztések a Technikum városrészben” címmel megjelent írásában Szabó Zsolt alpolgármester, a 6-os választókörzet önkormányzati képviselője arról számolt be, hogy a Liget közben befejeződött a lakók által kért fejlesztések első üteme. A képviselő elmondta: „Talán a legfontosabb kérdés a parkolás helyzete volt, így remélem a most létrehozott zúzottkő-burkolattal ellátott parkolóhelyek, valamint a betonnal borított területre felfestett útburkolati jelek enyhítik a környék problémáit.”

Hírportálunk munkatársa hétfőn megtekintette a produktumot, és meglepődve tapasztalta, hogy az átadás óta a „zúzottkő-burkolat” jelentős hányada egyesült a sárral, valamint a felfestett vonalak nagy része eltűnt a betonról. Nem tudhatjuk, hogy ki és mennyiért csinálta ezt a „projektet”, de véleményünk szerint szakszerűtlen teljesítés miatt fel lehetne jelenteni őket.

Bár a közelmúltban már történtek hasonló „gigaberuházások” városunkban, de még így is nagy bátorságra vall az alpolgármester részéről ezt a produkciót fejlesztésnek nevezni.

Exit mobile version
DunaOnline

FREE
VIEW