KezdőlapSportTomanóczy Bálint az év utánpótláskorú játékosa

Tomanóczy Bálint az év utánpótláskorú játékosa

-

-Hirdetés-

A Magyar Röplabda Szövetség megválasztotta a 2021-es esztendő legjobb utánpótláskorú játékosait. 

A fiúknál a decemberben a felnőtt válogatottban is bemutatkozó, dunaújvárosi nevelésű, és az utánpótlás eredményeit Dunaújvárosban elérő, jelenleg Kecskeméten játszó Tomanóczy Bálint lett az év utánpótláskorú játékosa.

„Elsőként most ez elég váratlanul ért, de nagyon örülök neki, megtiszteltetés számomra. Mondhatni a 2021-es évben egész jó eredményeket értem el mind egyéni mind csapat szinten, azonban ez a csapattársaim és az edzőim nélkül nem sikerülhetett volna, ezért elsősorban nekik szeretném megköszönni, hogy hatalmas mértékben hozzájárultak ehhez. Nagy örömmel töltött el, hogy a naptári éven belül kétszer is meghívást kaptam a felnőtt válogatottba, ahol mindig jól éreztem magam. Az új csapatommal a Kecskeméttel is eredményesen zártuk a szezon 2021-es részét, és a továbbiakban is jó eredményekre törekszünk.” – nyilatkozta Tomanóczy Bálint.

Forrás: dseroplabda.hu

-Hírdetés-
- Hírdetés-

El kell olvasni

Átadták a Dunaújváros Ifjúságáért díjakat

0
Közgyűlést tartott csütörtökön a képviselő-testület, amelynek elején átadták a Dunaújváros Ifjúságáért díjakat. Ezt az elismerést idén két személynek ítélték oda: posztumusz Oláh Jánosnénak, a...
DunaOnline

FREE
VIEW