KezdőlapProgramSokféle programot szerveznek az MMK-ban

Sokféle programot szerveznek az MMK-ban

-

Többféle programmal várja a látogatókat ebben a hónapban is a Munkásművelődési Központ. Január 12-én két helyi klubja is évnyitó rendezvényét tartja, az egyik egy nyugdíjas közösség, a másik pedig a Versbarátok Klubja.

Január 22-én tibeti hangmasszázs és csoportos hangfürdő szerepel a kínálatban. Ekkor van egyébként a Magyar Kultúra Napja, amit ünnepelnek az intézményben is. Ugyancsak ekkor lesz Activity parti a felnőtteknek, amelyre 4fős csapatok jelentkezését várják. Január 28-án az Open Mic Acoustic Forum zenés estje lesz, január 29-án pedig az Aranydaru Szállítómű Nyugdíjas Egyesület tart évnyitót. Január 30-án darts versenyt szerveznek, majd január 31-én az Írisz Versszínpad szervezi a szokásos verses teadélutánját. Mindezek mellett az MMK folyosógalériájában Hingyi Lászlóné Tájak, virágok, portrék című kiállítását lehet megtekinteni, amely január 3-án nyílt meg.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Mintegy 230 felvételi elbeszélgetést bonyolított le az egyetem tanárképző intézete

0
Április 8-11 között lezajlottak a felvételi vizsgák a Dunaújvárosi Egyetem Tanárképző Központjában.-erről számolt be közleményében felsőoktatási intézményünk. Mint azt részletezik, 17 833 jelentkezővel a...
DunaOnline

FREE
VIEW