KezdőlapEgészségFolytatódik az oltási akció

Folytatódik az oltási akció

-

-Hirdetés-

A Fejér Megyei Kormányhivatal arra hívja fel a dunaújvárosi polgárok figyelmét is, hogy az átoltottság további növelése és a járvány újabb hullámának megfékezése érdekében, januárban minden csütörtök és péntek délután 14 – 18 óra között, valamint szombatonként 10 – 18 óra között lehetőség lesz időpontfoglalás nélkül oltást kérni nyolc Fejér megyei helyszínen.

Az első oltási akció január 6-8. között volt, a következő ezen a hét végén, január 13-15. között lesz. Továbbra is kiemelten várják a 12 év feletti korosztályból az oltatlanokat és azokat is, akiknek már 4 hónapnál régebben kapták meg a korábbi oltásukat. A központi oltópontokon továbbra is öt vakcina közül lehet választani. Fejér Megyében lehetőség az oltás felvételére többek között Bicskén, városunkban a Szent Pantaleon Kórházban, Enyingen, Velencén, Ercsiben, Móron, Sárbogárdon és Székesfehérváron.

-Hírdetés-
- Hírdetés-

El kell olvasni

Az önkormányzat több cége veszteséges, de a polgármester vagyona folyamatosan nő

0
Dunaújváros Megyei Jogú Város legutóbbi közgyűlésén a képviselők többsége elfogadta a város tulajdonában lévő több cég pénzügyi beszámolóját. Pintér Tamás polgármester a határozati javaslatok...
DunaOnline

FREE
VIEW