KezdőlapKözéletA temető kerítésén kívül rend lett, de belül hegyekben áll a szemét

A temető kerítésén kívül rend lett, de belül hegyekben áll a szemét

-

Dunaújváros önkormányzatának hivatalos honlapján január 10-én megjelent írás szerint a városvezetés, illetve a temető üzemeltetője közösen elszállíttatták a temető 6-os út felőli oldalán összegyűlt szeméthalmot. 

A honlap fényképes illusztrációval dokumentálta az „előtte-utána” állapotot. Az iromány végén Mezei Zsolt városüzemeltetési ügyekért felelős általános hatáskörű alpolgármester külön hangsúlyozta: „Nagyon fontosnak tartjuk, hogy folyamatosan dolgozzunk és áldozzunk arra, hogy a temető méltó helyszíne legyen szeretteinktől való búcsúra és emlékezésre. Idén is folytatni fogjuk a temető fejlesztését, megújítását.”

Már éppen kezdtük keresni a kalapunkat, hogy megemeljük az igazán remek hír hallatán, amikor az egyik olvasónk jelezte, hogy a kerítés külső oldaláról ugyan valóban eltűnt a szeméthegy, de egy másik viszont a Frangepán utca mellett, a temető területén belül továbbra is éktelenkedik. A felvételek alapján egyértelműen megállapítható, hogy temetői hulladékról van szó.

Jelenlegi állapot
-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Harminckétezer járművet ellenőriztek a vármegyei rendőrök a Speedmarathon során

0
A ROADPOL kezdeményezéséhez csatlakozva április 19-én reggel 6 órától 24 órás sebességellenőrzést tartott a rendőrség, ez volt a Speedamarthon nevű akció. A lakosság aktív...
DunaOnline

FREE
VIEW