KezdőlapEgészségÉvindító értekezletet tartott a megyei oltási munkacsoport

Évindító értekezletet tartott a megyei oltási munkacsoport

-

Munkaülést tartott a Fejér Megyei Oltási Munkacsoport január 11-én, amelyen dr. Simon László kormánymegbízott az elmúlt időszak eredményeit értékelte, külön kiemelve az 5-11 éves kisgyermekek oltásának megszervezését az ünnepi időszak alatt- erről számolt be a Fejér Megyei Kormányhivatal.

A kormánymegbízott köszönetet mondott mindenkinek, aki részt vett az oltási folyamat előkészítésében, és végrehajtásában. Mint elhangzott, Fejér megyében a két kiemelt, székesfehérvári és dunaújvárosi kórházi oltóponton túl számos egészségügyi szolgáltató helyen fel lehet venni az oltásokat, és kiemelte, hogy a megyében valamennyi háziorvosi praxis részt vesz az oltási folyamatban. Dr. Simon László az elkövetkező időszak legfontosabb feladatának az oltási akcióhetek problémamentes lebonyolítását nevezte. Mivel az oltást felvenni kívánók, előzetes regisztráció nélkül is érkezhetnek az oltópontra és regisztrációjukat a helyszínen végzik, a gördülékeny adminisztráció elengedhetetlen az oltási folyamat lebonyolításához. Az ülésen részt vett a Megyei Védelmi Bizottság Honvédelmi elnökhelyettese, a kormányhivatal Főigazgatója, a Megyei Védelmi Bizottság katasztrófavédelmi elnökhelyettese, a Megyei Tisztifőorvos, a Megyei Kórházak intézményvezetői, OMSZ megyei mentőszervezet vezetője, és a megyei kollegiális háziorvosi vezető, akik hangsúlyozták: a koronavírus-járvány kezelésében a legfontosabb az oltások felvétele, hiszen a védőoltás életet ment. Fejér Megyében nyolc központi egészségügyi helyszínen van lehetőség az oltás felvételére, többek között a Szent Pantaleon Kórházban.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Tíz mázsa pontyot telepítettek a Felső-öbölbe

0
A Dunaújvárosi Sporthorgász Egyesület arról tájékoztatja a pecásokat, hogy az idei első pontytelepítés megtörtént, amelynek során 10 mázsa ponty került telepítésre a Felső-öbölbe. Fontos,...
DunaOnline

FREE
VIEW