KezdőlapSportGyertyagyújtással emlékeztek Szepessy Lászlóra

Gyertyagyújtással emlékeztek Szepessy Lászlóra

-

-Hirdetés-

Hosszan tartó, súlyos betegséget követően hetvenkét esztendős korában szombaton elhunyt Szepessy László, a Ferencváros és a Rába ETO korábbi magyar bajnok futballistája, aki játékosként és edzőként is szolgálta a dunaújvárosi labdarúgóklubot is.

1975-1979. között 160 mérkőzésen 40 gólt ért el a Dunaújvárosi Kohász színeiben. 1976-ban az NB I B bajnokaként csapatával feljutott az NB I-be. Pályafutása vége felé 1985 tavaszán visszatért az akkor NB II-es Kohász csapatához, amikor is 18 mérkőzésen 5 gólt szerzett. A 2001/2002 idényben a Dunaferr SE junior csapatának vezetőedzője volt. A Dunaferr megszűnése után, több alkalommal volt a Dunaújváros FC vezetőedzője. Edzőként tevékenykedett még az FTC-nél, de megfordult többek között a Győri ETO FC-nél és egy ideig irányította az U16-os magyar labdarúgó-válogatottat is. Utoljára a 2018/2019-es kiírásban edzősködött, akkor a Gyirmót FC kispadján ült. A Dunaújváros PASE játékosai, családtagok, szimpatizánsai, egykori játékosok, szakemberek, ismerősöket és szurkolók hétfőn közös gyertyagyújtással emlékeztek Szepessy Lászlóra.

-Hírdetés-
- Hírdetés-

El kell olvasni

Átadták a Dunaújváros Ifjúságáért díjakat

0
Közgyűlést tartott csütörtökön a képviselő-testület, amelynek elején átadták a Dunaújváros Ifjúságáért díjakat. Ezt az elismerést idén két személynek ítélték oda: posztumusz Oláh Jánosnénak, a...
DunaOnline

FREE
VIEW