KezdőlapPolitikaKálló Gergely lemondott a hallgatók tájékoztatásáról

Kálló Gergely lemondott a hallgatók tájékoztatásáról

-

A Rádió 24 hétfő esti Ring című műsorának vendége Kálló Gergely, a Fejér megye 4. körzetének jelenlegi országgyűlési képviselője lett volna, aki egyben a 2022. évi választás „összellenzéki” jelöltje is. A képviselő azonban a meghívásra az alábbi választ küldte:

„Tisztelt Bolemányi úr!

Köszönöm a lehetőséget, de nem élnék vele.

Tisztelettel,

Kálló Gergely”

Pedig a Rádió 24 a terület legjelentősebb lefedettséggel bíró médiuma, amely a Fejér megyei 4.  körzet valamennyi településén fogható. A hallgatók biztosan kíváncsiak lettek volna arra, hogy Kálló Gergely milyen ígéretekkel kampányol. Természetesen az is nagy érdeklődésre tartott volna számot, hogy az időközi választás óta eltelt két évben mi valósult meg a képviselő kampány ígéreteiből. Hiszen a szavahihetőségét erősen minősíti az a tény, hogy az előző ígéreteiből mi valósult meg. Mert ha szinte semmi, akkor valószínű, hogy ez a tendencia folytatódna a jövőben is. Az alábbi plakátot Kálló Gergely politikus közösségi oldalán találtuk. Ez alapján az adott településen minden szavazó önállóan eldöntheti, hogy mennyire hiteles a képviselőjelölt.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Pusztaszabolcsot ismét fejlődő pályára kell állítani

0
A közelmúltban bejelentették, hogy Pusztaszabolcson Tüke Lászlót indítja polgármesterjelöltként a Fidesz-KDNP a június 9-i választáson. Tüke László pedagógus, a helyi általános iskola igazgatóhelyettese, önkormányzati...

Programkavalkád a Hild-napon

DunaOnline

FREE
VIEW