KezdőlapEgészségSzülésfelkészítő foglalkozást indít a kórház

Szülésfelkészítő foglalkozást indít a kórház

-

Április 5-én kedden, 15 órától ismét kezdődik a szülésfelkészítő foglalkozás a Szent Pantaleon Kórház földszintjén lévő auditóriumban – erre hívja fel az érintettek figyelmét az egészségügyi intézményünk.

A kismamák és a leendő apák életében, kiemelkedő esemény a szülés, a várandósság. Egy nő jelentős testi és lélektani változásokon megy keresztül ebben az időszakban. Ezen változások megértéséhez, megkönnyítéséhez nyújt segítséget a szülészet-nőgyógyászati osztály szervezésében megvalósuló szülésfelkészítő tanfolyam. A tanfolyamra látogatók azon túl, hogy megismerhetik az osztály dolgozóit, az előadások meghallgatása közben, vagy utána választ kapnak az őket foglalkoztató kérdéseikre. A foglalkozásokra látogató kismamák, szakemberek interaktív kiselőadásait hallgathatják meg. Találkozhatnak: szülész orvossal, védőnővel, szülésznővel, pszichológussal és csecsemős nővérrel. Kis csoportokban szülőszoba látogatásra is lehetőséget adnak. A tanfolyam az előző alkalmakhoz hasonlóan ingyenes és nem kell előre bejelentkezni. A programhoz menet közben is lehet csatlakozni, minden érdeklődő várandós kismamát, szeretettel várnak a program szervezői, a szülészet nőgyógyászati osztály dolgozói.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Elsőbbség meg nem adása miatt 80 esetben intézkedtek a rendőrök a...

0
A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság arról számolt be, hogy az elmúlt héten az előzés szabályainak megszegése miatt 14, elsőbbség meg nem adása miatt 80 és...
DunaOnline

FREE
VIEW