Kezdőlapválasztás 2022Kálló Gergely idegen tollakkal ékeskedik

Kálló Gergely idegen tollakkal ékeskedik

-

A 2022. évi magyarországi országgyűlési választás közeledtével minden napra jut néhány exhibicionista szereplés Kálló Gergely részéről. Csak néhány az elmúlt napok terméséből: Borovszky Ambrus emlékművének avatása a Martinász szobornál, Egy új takarítóautó átadása, A Szalki-szigeten található Remix felújított épületének átadása (?).

A kérdésünk csak annyi, hogy mi köze van a fentiekhez Kálló Gergely ellenzéki országgyűlési képviselőnek? Az első kettő önkormányzati projekt volt, míg a Szalki-sziget a Modern Városok Program keretében szépül meg, amit a nem éppen elfogulatlanságáról ismert, a város által finanszírozott Dunaújváros Online is elismert. A sőt a portál cikkéből azt is megtudhattuk, hogy az épület még nincs teljesen kész, csak a végéhez közelednek a felújítási munkálatok.

A képviselőjelöltnek április 3. miatt azonban szükség volt néhány „kampányfotóra”. Mezei Zsolt alpolgármester is átadásról beszél a közösségi oldalán megjelent posztjában. Igaz, szerinte Kálló Gergely rengeteget lobbizott az ügy érdekében. Vajon kinél kellett egy megnyert pályázatért lobbiznia? Az az igazság, hogy az eredeti tervek szerint már régen át kellett volna adni az épületet, de az építkezés ütemezésében hatalmas csúszások voltak. Mindenesetre kíváncsian várjuk, hogy a dunaújvárosi lakosok mikor használhatják a létesítményt. 

Addig is álljon itt egy aktuális idézet Király Dezsőtől: „Idegen tollakkal csak ékeskedni lehet, repülni nem.”

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Tíz mázsa pontyot telepítettek a Felső-öbölbe

0
A Dunaújvárosi Sporthorgász Egyesület arról tájékoztatja a pecásokat, hogy az idei első pontytelepítés megtörtént, amelynek során 10 mázsa ponty került telepítésre a Felső-öbölbe. Fontos,...
DunaOnline

FREE
VIEW