KezdőlapProgramZenés estet szerveznek a KMI-ben

Zenés estet szerveznek a KMI-ben

-

-Hirdetés-

A Kortárs Művészeti Intézet dunaújvárosi zenészeket bemutató sorozatának következő állomásán Bánkövi Gyula Erkel Ferenc-díjas zeneszerző három vonósnégyesét mutatja be a Somogyi Vonósnégyes. A kulturális program március 31-én 18 órakor lesz az intézményben, amelyre ingyenes a belépés. Mint azt az ajánlóban írják, Bánkövi Gyula, Erkel Ferenc-díjas zeneszerző, zenei szerkesztő 1966. július 22-én született Dunaújvárosban. A művészettel való ismerkedést hat évesen kezdte – balettozni, zongorázni, majd fagottozni tanult. Zeneszerzés tanulmányait a Liszt Ferenc Zeneakadémián végezte el, majd ugyanitt zenei rendezést és szerkesztést tanult.
Mindenféle hangszer összeállítás érdekli: komponál nagyzenekarra, kamarazenekarra, gyermek- és vegyeskarra, fúvós-, ütőegyüttesre éppúgy, mint szóló hangszerekre. Szívesen keveri az elektroakusztika adta különleges lehetőségeket, hagyományos hangszerek tipikusan XX. századi játékmódjaival.

-Hírdetés-
- Hírdetés-

El kell olvasni

Szirénapróba lesz hétfőn

0
A Fejér Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság arról tájékoztatja a lakosságot, hogy a veszélyes üzemek másfél kilométeres körzetébe telepített Monitoring és Lakossági Riasztó rendszer szirénáinak működését...

Folytatódnak a földárverések

DunaOnline

FREE
VIEW