-Hirdetés-
Kezdőlap Közélet Kálló Gergely egy látszólag használhatatlan takarítógépet adott át?

Kálló Gergely egy látszólag használhatatlan takarítógépet adott át?

Kálló Gergely, térségünk országgyűlési képviselője, az ellenzéki összefogás jelöltje a honlapján beszámolt egy városi takarítógép átadásáról.

Az egyik lelkes olvasónk készített néhány fényképet a gép munkájának minőségéről. Véleményünk szerint, ha az volt a cél, hogy a városban még nagyobb legyen a por és a kosz, akkor a gép tökéletesen működik, egyébként úgy tűnik, hogy kár volt érte minden fillér. Egyébként, de nem mellékesen, ez az utcákat járó gép mindenben megfelel a KRESZ előírásainak? Gondolunk itt elsősorban a jelzések, rendszám, vagy egyéb azonosítók látszólagos hiányára, de lehet, hogy tévedünk és az a kopottas és olvashatatlan, sárga alapon piros betűkkel ellátott táblácska megfelel a hatályos előírásoknak. Szerkesztőségi körökben az a kérdés merült fel, hogy a jövőben számíthatunk-e bármi olyan Kálló Gergely és ellenzéki összefogás fémjelezte „fejlesztésre”, ami használható lesz? Ismerve az előzményeket, amelyeket jól jellemeznek az barbár módon kivágott fák, az őskáoszba fulladt DVCSH-DVG ügy és az elhíresült parkolóknak nevezett repedezett betonplaccok és kavicságyak, nem vagyunk arról teljesen meggyőződve, hogy amihez Kállóék nyúlnak, az nem válik azonnal használhatatlan romhalmazzá.

A gépjárműről nyilatkozott Mezei Zsolt alpolgármester is, aki szerint percenként 230 légköbméter levegőt szűr meg és a tiszta levegőt bocsát ki.

A kompromittáló fotók után azonban már változott a véleménye.

Tehát ugyanaz történt, mint véleményünk szerint a város vezetésében. Azaz a hatalmas magabiztosság, nem párosult megfelelő szakértelemmel.

Forrás: Kálló Gergely közösségi oldala
Exit mobile version
DunaOnline

FREE
VIEW