-Hirdetés-
Kezdőlap Közélet Tájékoztatás a víziközműszolgáltató váltásról

Tájékoztatás a víziközműszolgáltató váltásról

Mint ismeretes 2022. május 1-től a Mezőföldvíz Kft veszi át Dunaújvárosban a víziközmű szolgáltatást.

A leköszönő szolgáltató ismételt tájékoztatást adott ki:

Tisztelt Fogyasztóink!

Korábbi értesítésünkben tájékoztattuk Önöket, hogy a MEKH 2022. május 01-től a Mezőföldvíz Kft.-t (7030 Paks, Kölesdi út 46.) jelölte ki víziközmű szolgáltatónak.

A szolgáltató váltás miatt 2022.04. hónapban rendkívüli leolvasását tartunk. A pontos végelszámoló számla elkészítése érdekében kiemelten fontos, hogy az értesítőben leírt határidőn belül az alábbi elérhetőségek egyikén, pontosan adja meg hideg- és melegvízmérő adatait:

  • a postaládába kézbesített leolvasó lapot kitöltés után – a szokásos rend szerint -dobja be a lépcsőházakban elhelyezett gyűjtőládába 2022.04.28-2022.05.04. között, vagy
  • mérőállását jelentse be a https://www.dvcsh.hu/meroallas-bejelentes/ weboldalon online 2022.04.25-2022.05.08. között.

Kérjük, hogy az online bejelentés alkalmával ügyeljenek az adatok (gyári szám, felhasználási hely, mérőállás tizedes értékek nélküli) pontos kitöltésére.

Felhívjuk figyelmüket, hogy az új víziközmű szolgáltató felé a fogyasztói adatok átadása után már nem lesz lehetőség a zárószámlában kiadott elszámolás módosítására!

Kérjük segítő együttműködését annak érdekében, hogy a két szolgáltató a tényleges mérőállás alapján számolhasson el egymással az előírt 2022. április 30-i határnapon.

Köszönettel:
Dunaújvárosi Víz-, Csatorna- Hőszolgáltató Kft.”

Exit mobile version
DunaOnline

FREE
VIEW