KezdőlapEgészségAz Országos Egészségügyi Karriernapon kórházunk is jelen volt

Az Országos Egészségügyi Karriernapon kórházunk is jelen volt

-

-Hirdetés-

A Szent Pantaleon Kórház is részt vett azon az állásbörzén, amelyet a Semmelweis Egyetem szervezett április 30-ára az egészségügyi szakterületen tanuló, végzéshez közeli hallgatók, valamint rezidensek, illetve más érdeklődő álláskeresők számára- erről számolt be az egészségügyi intézményünk.

Mint írták, az egyetem 2019 tavaszán tartotta első alkalommal és nagy sikerrel az Országos Egészségügyi Karriernapot és Állásbörzét, melynek az elmúlt két évben a koronavírus okozta világjárvány miatt nem rendezhették meg. Viszont idén újra meghirdették a minden egészségügyi szakmát megszólító eseményt, ahol a szakmai előadások mellett kiemelt hangsúlyt fektettek a leendő foglalkoztatók személyes megjelenésére is, hogy az ország minden pontjáról érkező érdeklődők első kézből értesülhessenek a munkalehetőségekről. A rendezvény azt a célt is szolgálja, hogy a vidéki kórházak is lehetőséget kapjanak a bemutatkozásra, így a végzős fiatalok tudomást szerezhetnek arról, hogy nemcsak fővárosi intézményeket választhatnak rezidensképzésük, illetve későbbi munkavállalásuk helyszínéül. A Szent Pantaleon Kórház standjánál Stipkovits Gabriella humánerőforrás gazdálkodási osztályvezető és Fehér Magdolna oktatásvezető mutatta be kórházunkat a végzős fiataloknak prezentációval, ismertető kiadvánnyal, illetve személyes konzultáció során.

-Hírdetés-
- Hírdetés-

El kell olvasni

Az önkormányzat több cége veszteséges, de a polgármester vagyona folyamatosan nő

0
Dunaújváros Megyei Jogú Város legutóbbi közgyűlésén a képviselők többsége elfogadta a város tulajdonában lévő több cég pénzügyi beszámolóját. Pintér Tamás polgármester a határozati javaslatok...
DunaOnline

FREE
VIEW