KezdőlapoktatásRendkívüli felvételit hirdetnek a középiskolák

Rendkívüli felvételit hirdetnek a középiskolák

-

A Széchenyi István Gimnázium rendkívüli felvételi eljárást hirdet a 2022/2023-as tanévre a 0005-ös kódszámú tanulmányi területre, vagyis német tagozatra, amelyen emelt óraszámban oktatják a német nyelvet. A jogszabály szerint a rendkívüli felvételihez új jelentkezési lapot kell benyújtani, ami az iskola honlapjáról letölthető.

A rendkívüli felvételi eljárás a tájékoztató alapján május 20-ig tart, eddig kell a jelentkezési lapokat megküldeni a gimnázium számára. A felvételi kérelmekről május 23-ig dönt az intézményvezető. Ugyancsak rendkívüli felvételi eljárást hirdetett meg a szeptemberben induló tanévre vonatkozóan a Lorántffy Zsuzsanna Technikum, valamint a Hild József Technikum. A Lorántffy esetében a vegyipari és a szociális ágazat technikumi képzéseire lehet jelentkezni. A Hild az építőipari, valamint a fa- és bútoripari szakképzése, továbbá a sajátos nevelési igényű tanulók részére bolti előkészítő és számítógépes adatrögzítő szakiskolai képzésre hirdet felvételt. Az eljárásrend, a határidők ugyanazok: május 20-ig lehet az új jelentkezési lapot benyújtani.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Tíz mázsa pontyot telepítettek a Felső-öbölbe

0
A Dunaújvárosi Sporthorgász Egyesület arról tájékoztatja a pecásokat, hogy az idei első pontytelepítés megtörtént, amelynek során 10 mázsa ponty került telepítésre a Felső-öbölbe. Fontos,...
DunaOnline

FREE
VIEW