KezdőlapEgészségEpiPen injekciókat adtak át az óvodáknak

EpiPen injekciókat adtak át az óvodáknak

-

Dr. Mészáros Lajos országgyűlési képviselő egy jótékonysági akciót kezdeményezett korábban: az volt a cél, hogy életmentő EpiPen injekciókat biztosítsanak a térség gyermekekkel foglalkozó intézményei számára.

A felhíváshoz sok adományozó csatlakozott, többek között Vargáné Kaiser Katalin, Nagyvenyim polgármestere, Jobb Gyula, Kulcs polgármestere, Oláh István, Perkáta ügyvivő polgármestere, képviselők, magánszemélyek, valamint a Dunaújváros PASE elnöksége is. Dr. Mészáros Lajos arról számolt be a közösségi oldalán, hogy május 20-án délelőtt a Szent Pantaleon Kórház auditóriumában átadhatták az EpiPen injekciókat az óvodáknak. A program részeként Dr. Máté Ágnes, a kórház sürgősségi osztályának vezető főorvosa oktatást tartott a pedagógusoknak az injekció használatáról. Az országgyűlési képviselő köszönettel szólt azokhoz, akik támogatták a jótékonysági akció megvalósulását.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Életet mentett a szén-monoxid-érzékelő Dunaújvárosban

0
Egy gyerek tartózkodott a fürdőszobában, amikor jelzett a szén-monoxid-érzékelő egy társasházi lakásban április 20-án este Dunaújvárosban- erről számolt be a Fejér Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság....

Programkavalkád a Hild-napon

DunaOnline

FREE
VIEW