KezdőlapEgészségEpiPen injekciókat adtak át az óvodáknak

EpiPen injekciókat adtak át az óvodáknak

-

-Hirdetés-

Dr. Mészáros Lajos országgyűlési képviselő egy jótékonysági akciót kezdeményezett korábban: az volt a cél, hogy életmentő EpiPen injekciókat biztosítsanak a térség gyermekekkel foglalkozó intézményei számára.

A felhíváshoz sok adományozó csatlakozott, többek között Vargáné Kaiser Katalin, Nagyvenyim polgármestere, Jobb Gyula, Kulcs polgármestere, Oláh István, Perkáta ügyvivő polgármestere, képviselők, magánszemélyek, valamint a Dunaújváros PASE elnöksége is. Dr. Mészáros Lajos arról számolt be a közösségi oldalán, hogy május 20-án délelőtt a Szent Pantaleon Kórház auditóriumában átadhatták az EpiPen injekciókat az óvodáknak. A program részeként Dr. Máté Ágnes, a kórház sürgősségi osztályának vezető főorvosa oktatást tartott a pedagógusoknak az injekció használatáról. Az országgyűlési képviselő köszönettel szólt azokhoz, akik támogatták a jótékonysági akció megvalósulását.

-Hírdetés-
- Hírdetés-

El kell olvasni

Szirénapróba lesz hétfőn

0
A Fejér Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság arról tájékoztatja a lakosságot, hogy a veszélyes üzemek másfél kilométeres körzetébe telepített Monitoring és Lakossági Riasztó rendszer szirénáinak működését...

Folytatódnak a földárverések

DunaOnline

FREE
VIEW