-Hirdetés-
Kezdőlap Sport Dunaföldvár-Bölcske Bringatúra – még lehet jelentkezni

Dunaföldvár-Bölcske Bringatúra – még lehet jelentkezni

Fotó: www.dunafoldvarbolcskebringatura.hu

A Holler UNFC ismét megrendezi a Dunaföldvár-Bölcske útvonalú bringatúrát, mégpedig június 6-án, pünkösdhétfőn.

Ez egy 15 kilométeres távot jelent, amelyre 500 főben maximalizálták a létszámot, de még lehet jelentkezni rá: az eseményhez létrehoztak egy weboldalt, innen tölthető le a nevezési lap, amelyet június 4-én 11 óráig lehet személyesen leadni dunaföldvári focipályán a játékvezetői irodában (pénteken 8- 16 óra, szombaton 9-11 óra között). A támogatóknak köszönhetően a részvétel ingyenes (de regisztrációhoz kötött), és bárki indulhat rajta. A szervezők tájékoztatása alapján kezdésként lesz egy kis bemelegítés, majd 10 órakor indul a menet a földvári focipályáról. A félidő a bölcskei horgásztanyánál lesz, ahol egy kis frissítővel is szolgálnak, majd onnan tekerhetnek vissza a kerékpárosok. A célállomáson a Madocsai Nyugdíjasklub frissen sütött lángossal kínálja a kerékpárosokat. A szerencsésebbekre ajándékok, nyeremények is várnak, illetve a visszaérkezésnél is lesznek családi-gyermekprogramok, például légvár, csillámtetkó és kézműves foglalkozás is.

A bringatúra ötletgazdája Holler Ferenc, a HOLLER UNFC futball és kézilabda utánpótlás és nevelési klub elnöke. Kiemelkedően fontos számára a társadalmi szerepvállalás, Dunaföldvár és a dunaföldvári sportélet. Először 2010-ben álmodta meg a Dunaföldvár-Bölcske bringatúrát, ami rögtön nagy sikert aratott. A kivitelezést és lebonyolítást a HOLLER UNFC stábja végzi.

A részletes útvonal: Dunaföldvár Előszállási utca – Kossuth tér – Kossuth Lajos utca – Mészáros utca körforgó – Vak Bottyán tér – Belső Bölcske utca – Alsó Bölcske utca – Külsőbölcskei út – Dunaföldvári út – Bölcske – Kossuth Lajos út – Felső-Rév utca – Horgásztanya / Kajak-Kenu pont

Exit mobile version
DunaOnline

FREE
VIEW