KezdőlapSportAlakul a Kohász-keret

Alakul a Kohász-keret

-

Fotó: DKKA honlapja

A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia korábban már nyilvánosságra hozta a felnőtt csapatban maradó, illetve a távozó játékosok névsorát.

Mint arról a klub honlapján beszámoltak, összességében a csapat nagy része együtt marad, tizenhárom játékosra a következő szezon során is számíthat a szakvezetés. Marad Borgyos Panna, aki mellé Arany Rebeka és Poczetnyik Luca személyében további két játékos érkezik a Debreceni Vasutastól kölcsönbe a két piros-fehér együttes megállapodása nyomán. Meghosszabbította szerződését csapatkapitányunk Szalai Babett, aki immáron nyolcadik szezonját kezdi meg a csapatunkkal. A vezetés számíthat még Kazai Anita, Krupják-Molnár Beatrix, Nick Viktória, Kukucska Viktória, Gabrijela Bartulović és Saskia Weisheitel játékára. Fodor Neszta, Matucza Gabriella és Takács Cecília az akadémia saját nevelésű játékosai, akik továbbra is élő szerződéssel rendelkeznek. Bulath Anita három évtizedet átölelő játékos pályafutása véget ér, de szakmai igazgatóként az akadémián fog dolgozni. Távozik az egyesülettől Jana Šustková, Dominika Mrmolja, Hlogyik Petra, Horváth Gréta és Polics Tímea. A Nemzeti Kézilabda Akadémia együtteséhez megy egy szezonra kölcsönjátékosként Wéninger Alexa. Azonban a hálóőri poszton lesz egy visszatérőnk is, mégpedig Oguntoye Viktória. Farkas Johanna a Győri Audi ETO KC-tól került kölcsönbe egyesületünkhöz a 2021/2022-es szezonra, nyártól viszont végleg a Kohász játékosa lesz. A korábban Kisvárdán szereplő Ana Tomkovic is csatlakozik akadémiánk felnőtt együtteséhez, Horváth Petra személyében pedig egy gólerős átlövő érkezik hozzánk a Szombathely csapatától.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Jubiláló ápolókat köszöntöttek a kórházban

0
Főnővéri értekezletet tartott Erdély-Franyó Anna ápolási igazgató június 23-án a Szent Pantaleon Kórházban, amelynek keretében sor került a szolgálati elismerésben részesült munkatársak köszöntésére is...
DunaOnline

FREE
VIEW