KezdőlapSportKovács Zsófi triplázott

Kovács Zsófi triplázott

-

Fotó: MATSZ

-Hirdetés-

Szenzációsan teljesítettek a magyar tornászok a koperi Challenge Világkupán. Mint arról a Magyar Torna Szövetség beszámolt, versenyzőink a szerenként selejtezőkben hat döntőt szereztek, amelyeket szombaton és vasárnap bonyolítottak le.

A első finálés napján a kétszeres Európa-bajnok Kovács Zsófia ugráson és felemáskorláton győzött, Székely Zója második lett felemáskorláton, míg Mészáros Krisztofer lólengésen a dobogó harmadik fokára állhatott. Ugráson Mayer Gréta szerepelt még kiválóan, aki 13.050 ponttal a negyedik pozíciót hozta.

A döntő második napján gerendán sem talált legyőzőre dunaújvárosi kiválóságunk, Kovács Zsófia, aki így triplázni tudott. Klubtársa, Mayer Gréta ugyanezen a szeren második lett, talajon pedig harmadikként zárt, csakúgy, mint Balázs Krisztián, aki korláton lett harmadik.

Kovács Zsófia: Nagyon örülök a hétvégének, három szeren indultam, és mind a három szeren sikerült nyernem. A legfontosabb, hogy minden szeren sikeres gyakorlatot tudtam bemutatni mind a négy nap! Vannak meg javítanivalók, ez látszik, de ezért is jók a felkészülési versenyek. Összességében elégedett vagyok.

Mayer Gréta: Nagyon jól éreztem magam a verseny alatt, a gerendát sajnálom, nagyon bele szerettem volna állni a leugrásba, de nagyon határozott gyakorlatot sikerült csinálnom, így lettem ezüstérmes. Talajon azonban sikerült pontosabban bemutatnom a gyakit, ami nagyon pozitív.

-Hírdetés-
- Hírdetés-

El kell olvasni

Csütörtökön véradás lesz a moziban

0
Ezen a héten csütörtökön, vagyis augusztus 11-én 11 és 15 óra között a Kultik Moziban szerveznek véradást, ide várják a szervezők az önkénteseket, akiktől...
DunaOnline

FREE
VIEW