-Hirdetés-
Kezdőlap Kékfény Megütötte a rajta segíteni szándékozó mentőst egy férfi

Megütötte a rajta segíteni szándékozó mentőst egy férfi

Court, courtroom, law.

A Bicskei Járási Ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és más bűncselekmény miatt vádat emelt azzal a 25 éves férfival szemben, aki egy Bicske közeli településen a rajta segíteni szándékozó mentőst megütötte.

A férfi és barátnője 2021. szeptember 21-én együtt italoztak a tartózkodási helyükön, amikor a vádlott összeesett az ingatlan udvarán. A barátnő segítséget kért a szomszédtól, aki a férfit bevitte a házba, lefektette az ágyra és megpróbálta magához téríteni, azonban mivel nem járt eredménnyel, kihívta a mentőszolgálatot. A helyszínre érkező két mentős úgy döntött, hogy hordágyon kiviszik a férfit a mentőautóba és ott fogják ellátni. A mentősök a szomszéd segítségével a hason fekvő férfit megpróbálták a hátára fordítani, miközben a vádlott magához tért. Az egyik mentős közölte vele, hogy megpróbálják kivinni őt a mentőautóba, hogy ott ellássák, azonban a férfi azért, hogy az intézkedést megakadályozza, többször megpróbálta megütni az egyik mentőst, aki az ütések elől megpróbált elhajolni, azonban az egyik ütés a fejét érte. A vádlott a két karjával, egy hirtelen mozdulattal átfogta a mentőst, lerántotta maga alá az ágyra, és igyekezett lenyomva tartani. A szomszéd a férfit lerángatta a mentősről, lefogva tartotta a rendőrjárőr helyszínre érkezéséig, azonban a vádlott a távozó mentősöket leköpte.

Az ügyészség vádiratában a férfival szemben végrehajtásában próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozta.

Exit mobile version
DunaOnline

FREE
VIEW