KezdőlapSportAlakul az Acélbikák kerete

Alakul az Acélbikák kerete

-

Fotó: Acélbikák honlapja

Folyamatosan alakul a Dunaújvárosi Acélbikák felnőtt jégkorongcsapatának kerete, amelyről rendre tájékoztatja is a klub a drukkereket. Mint azt a klub honlapján írják, a következő szezonban is számíthatnak támadójukra, a dunaújvárosi születésű Török Viktorra. Az egyesület mindenben sikeresen megállapodott korábbi hálóőrével, így Kovács Dávid továbbra is piros-fehérben folytatja pályafutását. Ugyancsak a piros-fehér mezben játszik tovább Tamás István is. A 22 esztendős, székelyudvarhelyi születésű fiatal támadó immáron negyedik szezonját kezdheti az Acélbikáknál.

Az újonnan érkező játékosok között lesz Dézsi Bence. A Székesfehérváron nevelkedett fiatal játékos az ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémián kezdte meg sportági karrierjét, majd 2018-ban a Titánok csapatánál kóstolt bele az Erste Liga páratlan érzésébe, ráadásul első felnőtt szezonjában már gólokkal is sikerült meghálálnia a bizalmat. A kitartás és a szorgalom pedig meghozta gyümölcsét. A bajnoki mérkőzések mellett meghívást kapott a magyar korosztályos válogatottakban is. A három fehérvári évet egy győri szezon követte, ahol legutóbb 34 mérkőzésen 4 gólt és 10 asszisztot jegyzett.

Az elmúlt időszakban két újabb légiós érkezéséről is hírt adott a klub. A 23 éves Oliver Ödman Hadzinikolic svéd szélső, hazája utánpótlásában nevelkedett. Junior évei után az AIK játékosaként folytatta profi pályafutását és lett csapata alapembere a svéd másodosztályban. A legutóbb 7 gólt és 13 asszisztot jegyző Oliver, megkezdve első nemzetközi “kalandját”, az Arlanda Wings HC-től érkezik Dunaújvárosba. Tommi Niskanen személyében további finn játékossal erősödött a Dunaújvárosi Acélbikák csapata. A 23 esztendős tehetség Dunaújvárosban kezdi meg nemzetközi pályafutását.

-Hírdetés-[adrotate banner="5"]
- Hírdetés-

El kell olvasni

Életet mentett a szén-monoxid-érzékelő Dunaújvárosban

0
Egy gyerek tartózkodott a fürdőszobában, amikor jelzett a szén-monoxid-érzékelő egy társasházi lakásban április 20-án este Dunaújvárosban- erről számolt be a Fejér Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság....

Programkavalkád a Hild-napon

DunaOnline

FREE
VIEW